Migreren naar Magento 2

Magento is al vele jaren marktleider op het gebied van e-commerce software. De community staat niet stil, regelmatig komen er nieuwe updates uit t.b.v. verbetering en beveiliging. Onlangs is er een compleet nieuwe release geweest: Magento 2.0. Deze nieuwe versie kan niet gezien worden als update van zijn voorganger, het betreft een nieuw platform met een nieuwe kern.

De software kent enkele voordelen t.o.v. Magento 1. Het syteem is minder zwaar, het beheer is gebruiksvriendelijker en enkele must have eigenschappen die in Magento 1 alleen als third party plugin geïnstalleerd konden worden komen nu met de installatie mee.
Migreren naar Magento 2

Migreren van Magento 1 naar Magento 2

Een Magento 1 webshop kan niet simpelweg geüpdated worden naar Magento 2. We spreken van een migratie, bestaande uit tenminste:

  • Installatie en configuratie Magento 2 en third party modules
  • Opbouw theme / ontwerp
  • Migratie klantdata, orderdata en catalogus.
  • Bijwerken serverspecificaties (Magento 2 draait onder andere op een andere PHP versie)

Als Magento specialist ondersteunen we u graag bij de migratie naar Magento 2. Middels het formulier hiernaast kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen zodat u een beeld heeft van de benodigde investering.

Migreren vanuit een andere CMS

Draait uw shop in een andere CMS, zoals bijvoorbeeld PrestaShop, Shopify, Woocommerce, OpenCart, Oscommerce, TomatorCart of Drupal of dan bieden wij ook migratie oplossing. Vul de details hiernaast is en we zenden u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte toe.

Offerte aanvragen
*
*
*
*
*
[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="all"]