Webshop omzetten naar Magento

Heb je al een webshop en ben je niet tevreden over het systeem, dan kunnen wij je ondersteunen bij het overzetten van je webshop naar Magento. We zorgen ervoor dat content, klantgegevens en artikeldata wordt verzameld en vervolgens wordt ingelezen in Magento. De meeste webwinkelsystemen, zoals SEOshop, CCV shop (voorheen Biedmeer), Woocommerce, Prestashop, Opencart, Mijnwebwinkel en Tomatocart hebben exportfunctionaliteiten waarmee de omzetting vrij snel gerealiseerd kan worden.

bestaande webshop overzetten naar magento

Kosten voor de migratie

Wat kost het overstappen naar Magento? Het overzetten van een bestaande webshop naar Magento valt in bijna alle gevallen binnen de kosten van onze standaard Magento pakketten. Alleen bij complexe systemen of productdata kan er sprake zijn van meerkosten.

Wil je exact weten wat het overstappen gaat kosten, stuur ons dan de link van uw website en uw eventuele aanvullende wensen. Dan zorgen wij vrijblijvend voor een offerte op maat.

Waarom Magento?

Stabiel en betrouwbaar

Grootste community

Magento is al enkele jaren het meest gebruikte eCommerce platform ter wereld. Door de vele gebruikers is het systeem volledig uitgetest en daarmee uiterst stabiel. Mede door de populariteit kent het systeem tenminste alle functionaliteiten die de gemiddelde webshop nodig heeft. Daarnaast zijn er tal van gratis en betaalde extensies beschikbaar waarmee het systeem kan worden uitgebreid.

Zoekmachine vriendelijk

SEO in Magento

De CMS van Magento bevat de nodige functies om de webshop zoekmachine vriendelijk in te richten. Groot pluspunt is dat de URL structuur zoekmachine vriendelijk is en dat URL’s voor ieder type pagina (product-, categorie en informatiepagina) handmatig kunnen worden ingevoerd. Daarnaast kan voor ieder type pagina unieke metagegevens ingevoerd worden en zijn er verschillende mogelijkheden om duplicate content te vermijden.

Uitgebreide CMS

Beheer je eigen catalogus

Magento heeft een uitgebreide CMS, ook wel ‘Magento Backend’ genaamd. De backend kent tal van mogelijkheden, waaronder de standaard opties zoals verwerking van bestellingen, het beheer van producten, categorieën, informatiepagina’s en promotieregels. Daarnaast zijn er diverse configuratiemogelijkheden, denk o.a. aan het instellen van verzendkosten, betaalmethoden, voorwaarden, mailberichten, etc.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category="all"]